sábado, 10 de septiembre de 2011

Un tros de PA

El pa casolà fet en forn de llenya es pot acompanyar amb el dinar, tallar-lo a trossos petits per incloure-ho a l'aperitiu, per picar a l'hora de verenar, esmorzar... Si tens un dinar/sopar amb la familia o convidats segur que en queden admirats.

Els gustos són inimaginables:
- Llavors
- Bacon i formatge
- Bolets
- Llimona, menta i carbassó
- Tomàquet i olives
- Anous
- Farina de garrofa
- Pesto
- Olives i albahaca sense gluten
- Tomàquet sense gluten

Actualment el 90% dels pans que es fabriquen a Catalunya es fan a grans cadenes industrials, precuinats i ultracongelats. Són productes per sadollar la gana i dissenyats per a consumir en un periode de 12 a 24 hores en el que es perd la textura, l'aroma i el gust dels pans tradicionals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario